cropped-LOGO-KHATKESHI.png

77041160

مدیر فروش 09192156040

img 1696 e1416573343883

۶۱ کیلومتر خط کشی ترافیکی در معابر شمال تهران اجرا شد

 315 بازدید کلی,  1 بازدید امروز

به منظور کانالیزه کردن تردد وسایل نقلیه و ساماندهی ترافیکی بیش از ۶۱ کیلومتر خط کشی محوری در معابر شمال تهران اجرا شد.
به گزارش پایگاه خبری آبا ، مهندس پوریا محمدیان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت : خط کشی محوری و بلوک عابر پیاده از علائم مهم ترافیکی است که نقش هشدار دهنده برای رانندگان وسایل نقلیه و شهروندان به هنگام حرکت در معابر دارد و از سویی محل عبور عابرین و توقفگاه وسایل حمل و نقل عمومی نیز مشخص شده تا حرکت ها کانالیزه و ایمن شوند.
وی افزود: اقدامات انجام شده به منظور ایمن سازی ، ساماندهی مسیر تردد وسایل نقلیه و کنترل سرعت خودروها پس از بررسی و شناسایی معابر مورد نیاز با انجام عملیات خط کشی، احداث سرعتکاه مجازی و ترسیم کلمه و نوشتار دوجزیی از ابتدای سال جاری تا کنون به مرحله اجرا در آمده است.
محمدیان تصریح کرد : تا کنون ۲۸ کیلومتر اجرای خط کشی دوجزیی ،۳۳ کیلومتر خط کشی محوری سرد در معابر اجرا شده است که علاوه بر آنها می توان به ۲۰۳ مورد اجرای خط کشی ایستگاه اتوبوس، بیش از ۴ هزار بلوک خط کشی عابر پیاده ، ۴۱۱ متر مربع احداث سرعتکاه مجازی ، یک هزار و ۶۰۰ عدد ترسیم کلمه و نوشتار دو جزیی در سطح معابر منطقه ا شاره کرد.
معاون شهردار منطقه یک خاطر نشان ساخت: با اجرای این طرح می توان به اهدافی همچون هدایت صحیح وسایل نقلیه ، شناسایی و یافتن سریع مقصد، کنترل سرعت، ایمن سازی و ساماندهی مسیر تردد، کاهش توقف و تغییر مسیر های ناگهانی و در نهایت ایمنی عابرین و راکبین دست یافت.